Компанія взяла участь у 11-му аптечному саміті

9 грудня 2021 року в Києві відбувся 11-й аптечний саміт – щорічна підсумкова подія року, яка об’єднує професіоналів фармацевтичного ринку України для обговорення сучасних трендів, проблем і подальших векторів розвитку галузі.

Серед учасників програми – провідні гравці ринку: народні депутати України, члени Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування; керівництво Національної служби здоров’я України; посадові особи Міністерства охорони здоров’я, Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, голова та інші члени правління АПАУ та ін.

Генеральний директор фармацевтичної компанії Астрафарм Павло Лукашевич у своєму виступі доповів про економічну сутність ВТМ/УВТМ і наголосив на їхніх вигодах для аптечної мережі та виробника.

У своїй доповіді він також виділив роль платформи BIOADD як зручного інструменту для створення продуктів різних категорій, і дав декілька порад для початківців.

Усі учасники саміту мали змогу обмінятися досвідом і подискутувати з однодумцями про головні виклики та перспективи розвитку фармацевтичного ринку в найближчому майбутньому.

Поділитися: